Zandlaken premium: Verbeterde techniek, nieuw design en duurzaam

Met de vele tips die via e-mail, whatsapp en de vele reviews zijn ontvangen, hebben we het Zandlaken sterk verbeterd. We gaan nu uitleggen wat er allemaal met jullie hulp verbeterd is. Veel dank voor jullie input!

Duurzaam gerecycled materiaal

Het laken is van een steviger, gedetailleerder en duurzamer materiaal gemaakt, namelijk: hoge dichtheid polyetheen (HDPE). Dit is een zeer duurzaam, sterk, veerkrachtig en scheur- en slijtvast materiaal en is onder andere bestand tegen langdurige blootstelling aan de zon, waardoor het laken véél langer meegaat.

Superieure eigenschappen

  • Sneldrogend, vochtafstotend, schimmelwerend en waterbestendig;
  • Weerbestendig & gemakkelijk schoon te maken;
  • Kleurecht en UV-gestabiliseerd;
  • Bestand tegen de meeste zuren, basen en schoonmaakmiddelen;
  • 100% recyclebaar, huisdiervriendelijk en veilig voor gras.

Militaire precisie

We hebben gebruik hebben gemaakt van een gepatenteerde militaire weeftechnologie. De nieuwe zandvrije dubbellaagse weeftechniek is ontwikkeld als ondergrond voor helikopter landingsplatformen van de Amerikaanse luchtmacht. Deze ‘landingsondergrond’ beschermt de helikopter tegen zand, gruis en andere stoffen die van de grond opstuiven tijdens het landen en opstijgen van de helikopters. De technologie is nu ook voor jou binnenhandbereik, geen zandkorrel komt nog naar boven. Je Zandlaken blijft gegarandeerd zandvrij!

Rip-stop weeftechnologie

Het Zandlaken is nu voorzien van “ripstop weave-technologie”. Als het Zandlaken om wat voor reden dan ook scheurt, dan zorgt deze weeftechnologie ervoor dat het Zandlaken niet of nauwelijks gaat rafelen.

Waterafstotend

De hoge dichtheid polyetheen zorgt ervoor dat het laken veel beter waterbestendig is. Water of elk andere vloeistof blijft ‘op’ het laken liggen, in plaats van dat het laken doorweekt raakt.

Handig vast te zetten

Het Zandlaken is rondom dubbel omzoomd is met versterkte naden. Daarnaast zijn er 4 versterkte heavy duty D-ringen aangebracht om het laken op de hoeken met haringen vast te zetten. We zo handig bij harde wind en als je op een duinhelling ligt.

Handig mee te nemen

Het Zandlaken is gemakkelijker mee te nemen, dankzij de op maat gemaakte tas met trekkoord. Zo neem je beide formaten moeiteloos met je mee, van en naar het strand, de camping of het park, en dus zelfs mee op vakantie.

Meer keuze in kleuren

Het Zandlaken is nu verkrijgbaar in 2 kleuren met omkeerbaar gebruik: Blauw-groen of Zand-zand. Het Zandlaken is verder volledig omkeerbaar, dus je hebt de keuze uit een kleur naar keuze. Beide kanten werken net zo effectief om een zand-, vuil- en stofvrije omgeving te creëren. Zo kun je kiezen voor het groen-blauwe laken. Hou je van blauw? Dan laat je deze zijde aan de bovenkant.

Keuze uit 2 maten

Het Zandlaken in de maat 180 cm x 180 cm is geschikt voor 2 à 3 volwassenen of een gezin met 2 kinderen. Op het grote zandlaken in de maat van 240 cm x 240 cm is geschikt voor 4 à 5 volwassenen of een gezin met opa en oma.

Meer mogelijkheden

Door deze verbeteringen is het Zandlaken 2e editie niet alleen ideaal voor op het strand, maar ook voor gebruik op de camping of in het park (en dus ook picknick). Dit maakt het nieuwe laken een meer allround outdoor-product.

Heading

Tips?

Er zijn nog meer zaken verbeterd. Deze vind je allemaal terug in onze uitgebreide FAQ; “alles over het Zandlaken”. Ook voor andere informatie en vragen over het Zandlaken kun je terecht bij onze uitgebreide FAQ.

Heb je nog tips voor productverbetering? Neem dan contact met ons op via deze pagina, ook als je nog extra vragen hebt!


Laat een reactie achter

Alle reacties worden gemodereerd voordat wij ze plaatsen.