Ervaringen van gebruikers

Sinds 2019 maken duizenden outdoor enthousiastelingen gebruik van het Zandlaken. We willen je graag meenemen in de samengevatte gebruikerservaringen en goede tips die het meeste via trustpilot zijn aangegeven. Uiteraard kun je hier alle originele onafhankelijke Trust Pilot gebruikservaringen bekijken.

Diverse quotes

"Het werkt super met droog zand. Goede kwaliteit (handig kleed) en doet wat het moet doen. Nat en vochtig zand blijft er even op liggen, maar zodra het droogt, valt het er inderdaad meteen doorheen. En het allerbelangrijkste: het is echt zand vrij! Het is een goed product en biedt een originele oplossing voor een reëel probleem. Een enorm fijn kleed voor op het strand, heerlijk zandvrij, het Zandlaken werkt heel goed. Mooi product! Het is ook een fijn kleed wat voldoet aan verwachting en is naast zand ook prettig op gras. Topmateriaal!"

TIP! Extra comfort

Prima zitcomfort (camping, festival, picknick en strand). De stof kan als je (lang) ligt wat stug gaan aanvoelen. Daarom neem ik wel een handdoek mee om extra lekker te liggen (strand).

Multifunctioneel

Het Zandlaken is multifunctioneel voor strand en vakantie. Het is overigens ook prima geschikt voor een picknick (zeker de grootste!) of als speelkleed voor kinderen. De kinderen kunnen prima een hoekje van het Zandlaken gebruiken als zeefje om zo schelpen te verzamelen. Wij hadden vorig jaar ook al een Zandlaken gekocht en die heeft onze zoon voor zijn tent gebruikt.

Groot formaat

De Zandlakens zijn groot uitgevoerd, er is ruimte genoeg voor 4 handdoeken. Zelfs een teamuitje is perfect te doen.

Handige draagtas

Je kunt het Zandlaken supermakkelijk meenemen, opvouwen blijft goed gaan ook na meerdere keren gebruik. Het is wel zaak dat je het Zandlaken strak opvouwt, anders krijg je het laken lastig in de tas terug.

Het enige echte Zandlaken

“Trap niet in de goedkopere versies die je ook op internet kunt vinden. De kwaliteit is echt minder, ook al claimt men (ten onrechte) dezelfde specificaties/voordelen”. “Ik had eerst nog een ander Zandlaken besteld, maar bij binnenkomst zag ik al dat dat niet was wat dit Zandlaken wel is. De ander gelijk weer teruggestuurd en dit Zandlaken besteld”.

Mooiste opmerking

"Wij gaan nooit meer naar het strand zonder!"

Heading

Trustpilot

Zandlaken scoort een 4,3 op een schaal van 5 op Trust Pilot. Klik hier voor alle onafhankelijke Trust Pilot recensies. Ben je onbekend met Trust Pilot? Bezoek dan hier TrustPilot.com en leer hoe zij recensies verzamelen en controleren.

Heading


Laat een reactie achter

Alle reacties worden gemodereerd voordat wij ze plaatsen.