Check out

5 manieren om te betalen

Veilig betalen op Zandlaken.nl

Op Zandlaken.nl ben je er zeker van dat je op een veilige manier kunt winkelen en betalen. Wanneer je bij ons een bestelling plaatst, word je doorgeleid naar de beveiligde betaalomgeving om je online betaling direct te kunnen voldoen.

Alle onderstaande betaalmethoden zijn overigens gratis. Wij rekenen dan ook nooit extra betaalkosten.

iDEAL

Met iDEAL betaal je je bestelling direct vanaf je bankrekening. Je kunt alleen met iDEAL betalen als je in het bezit bent van een Nederlands bankrekeningnummer.

Bancontact

Deze betaalmethode werkt in principe hetzelfde als iDEAL, en hiermee kunt u dus snel en veilig betalen met uw eigen bankrekening. Bancontact accepteren wij speciaal voor al onze Belgische klanten.

Creditcard

Je kunt direct betalen met MasterCard, VISA en American Express dankzij onze creditcard provider Stripe. Alle informatie is beveiligd met een SSL-verbinding, zodat je gegevens onmogelijk door een ander kunnen worden ingezien.

PayPal

Je kunt met PayPal direct betalen. Zorg ervoor dat je een positief saldo hebt op jouw PayPal account om je bestelling volledig te kunnen afronden. Betalen via PayPal kan ook met een gekoppelde creditcard.

Klarna

Met Klarna kun je achteraf betalen. Wil je eerst jouw Zandlaken(s) binnen hebben, voordat je betaalt? Kies dan 'Betaal later. Klarna' als betaalmethode, en je hoeft pas 14 dagen na de dag van verzending te betalen. Deze betaalmethode is momenteel alleen beschikbaar in Nederland, en zal vanaf juni/juli 2020 ook beschikbaar zijn in België.

Hier lees je Klarna's voorwaarden voor 'Betaal later'.


Heeft Zandlaken.nl een veilige betaalomgeving?

Ja. Zodra je begint met afrekenen kom je terecht in een beveiligde internetomgeving. Zo krijgen anderen niet de kans om stiekem mee te kijken. Je transactiegegevens worden versleuteld verstuurd via een SSL-verbinding. Je herkent een veilige SSL-verbinding aan het groene slotje in je browser.