Track je bestelling

Track & Trace-code ontvangen? Vul 'm hieronder in.

Ons Zandlaken wordt direct vanuit onze leverancier verzonden. Hou daarom rekening met een gemiddelde levertijd van 10-18 werkdagen naar Nederland en 12-20 werkdagen naar België. Dit is vanaf 't moment van bestellen. Doordat er voor ons Zandlaken geen gebruik wordt gemaakt van tussenpersonen kunnen wij enorm besparen op zowel transport- als opslagkosten. Dit is één van de redenen waarom wij ons Zandlaken zo voordelig kunnen aanbieden.

Het kan natuurlijk gebeuren dat een bestelling wat vertraging oploopt. Heb je 3 dagen na de verwachte levertijden - vermeld hierboven - jouw Zandlaken nog niet ontvangen? Neem dan even contact met ons op.

Hoe track ik mijn bestelling?
Vanaf het moment dat onze leverancier jouw Zandlaken™ heeft afgeleverd bij het postbedrijf is de Track & Trace-informatie - de Track & Trace-code hebben we je gestuurd via de mail - beschikbaar via: https://www.17track.net/nl (zie ook de meegestuurde link in de verzendbevestiging mail).

(Vergeet bovendien niet het vierkantje naast "Vertalen: Nederlands" aan om de informatie naar het Nederlands te vertalen.)

België
Voor België kan ook de website van Bpost gebruikt worden: https://track.bpost.be/btr/web/#/home

Let op: het duurt een aantal dagen - nadat je bestelling verstuurd is - voordat de Track & Trace-informatie beschikbaar is.