Zakelijk

Goed om je te zien.

Retail partner worden van Zandlaken?
We heten je graag welkom als retail partner van Zandlaken. Wij zijn ervaren in retail en wij weten hoe we het Zandlaken Premium goed in je winkel kunnen promoten, zodat jij je klanten goed kunt bedienen. Omdat het een seizoensproduct betreft kun je ook op consignatie basis of via drop-shipment bestellen. Wat het beste bij je business past. Uiteraard bespreken wij dit en andere relevante items graag nader met elkaar, voordat we van start kunnen gaan.

Zet je collega's in het zonnetje! Cadeau-tip voor het kerstpakket
Het Zandlaken Premium is een van de leukste cadeaus om te geven én al helemaal om te krijgen! Met het Zandlaken maak je namelijk niet aleen jezelf maar ook je vrienden en collega's happy. Wedden dat jouw medewerkers na een dag strand of kamperen met het zandlaken nóg energieker op de werkvloer verschijnen! Hoe leuk is het als je medewerkers en zakenrelaties met het jouw cadeau op vakantie gaan?

Uiteraard passen we het zandlaken graag aan aan je wensen, van Logo tot en met de kleurstellng van het laken. Voor elk bedrijf een gepaste oplossing. Vraag er gerust naar.

Neem vooral contact met ons op!
Graag bespreken wij je wensen in detail per telefoon (06 38633717) of per e-mail (vul het formulier hieronder in). Zo kunnen we samen bespreken wat je het beste past.  

Bedankt voor jouw bericht! Wij nemen normaal gesproken binnen 48 uur contact met jou op via e-mail of telefoon.
This field is required
This field is required
This field is required
This field is required
This field is required