Verzenden en retourneren

Bestelling en levering

In de eerste plaats hechten wij veel waarde aan kwaliteit en service. Maar daarnaast willen wij ons Zandlaken™ aan kunnen bieden tegen een zo laag mogelijke prijs.

Ons Zandlaken™ wordt direct vanuit onze leverancier verzonden. Hou daarom rekening met een gemiddelde levertijd van 10-18 werkdagen naar Nederland en 12-20 werkdagen naar België. Dit is vanaf 't moment van bestellen. Doordat er voor ons Zandlaken geen gebruikt wordt gemaakt van tussenpersonen kunnen wij enorm besparen op zowel transport- als opslagkosten. Dit is één van de redenen waarom wij ons Zandlaken™ zo voordelig kunnen aanbieden.

Vanaf het moment dat onze leverancier jouw Zandlaken™ heeft afgeleverd bij het postbedrijf is de Track & Trace-informatie - de Track & Trace-code hebben we je gestuurd via de mail - te vinden via de informatie op deze pagina: https://zandlaken.nl/pages/track-je-bestelling

Verzendkosten

Wij nemen de verzendkosten van onze Zandlakens volledig voor eigen rekening. Al onze producten worden 100% gratis bij jou afgeleverd; er is geen minimale bestelwaarde nodig.

Retourneren

Als je niet tevreden bent over het product kun je het product binnen 14 dagen ruilen of retourneren. Producten kunnen geretourneerd worden mits het product niet overeenkomt met het product op onze webshop. Producten dienen in originele staat en voorzien van labels en etiketten geretourneerd te worden. Het product mag geen gebruikerssporen bevatten. Wij behouden het recht voor om geretourneerde artikelen te weigeren als het vermoeden bestaat dat de artikelen reeds zijn gebruikt of buiten onze schuld om zijn beschadigd. De kosten voor retouren zijn voor de klant.

Een retourzending dient te zijn voorzien van Track & Trace-code. De verzender is altijd verantwoordelijk voor de verzending. 

Als wij de door jou geretourneerde artikelen hebben ontvangen wordt het aankoopbedrag binnen 14 dagen door ons teruggestort op jouw rekening.

Wil je een bestelling ruilen of retourneren? Dan kun je via deze link jouw Zandlaken(s) retourneren.

Vragen over je bestelling?

Heb je vragen over je bestelling? Dan kun je altijd contact met ons opnemen, ook in het weekend en buiten kantooruren.