Vacatures

Onderdeel worden van Team Zandlaken? We zijn momenteel druk bezig met het uitbreiden van onze werkzaamheden - om de verwachte vraag de aankomende, mooie zomer aan te kunnen - dus zijn we op zoek naar nieuwe teamleden. Om specifiek te zijn, zijn we op zoek naar mensen voor de volgende functies:

  • Social media manager - We zijn op zoek naar iemand met bovengemiddelde kennis van de social media-platformen Instagram en Facebook. Als taken krijg je het onderhouden en maken van content voor beide kanalen.
  • Video editor - Wij willen we ons meer gaan richten op het maken van video content voor ons Zandlaken. Deze content zal naast de website ook geplaatst worden op onze Instagram en Facebook accounts, en gebruikt worden als advertentiemateriaal.

Wil je meer informatie over deze vacatures of zelfs solliciteren? Dan kun je ons bereiken via email: contact@zandlaken.nl. Je kunt ons ook een bericht sturen via Facebook of via het contactformulier op onze website. Geef dan in het formulier "Vacatures" aan als onderwerp.