Over ons

"Ugh, hoe kan 't nou dat ik dagen later nog overal zand vind?!"

Deze vraag/klacht stond aan de basis van het ontstaan van het Zandlaken™. Wij Nederlanders en Belgen zijn fervente strandbezoekers. 15 graden en zon? Ja hoor, op naar het strand!

En dan hoeven we jou niet te vertellen dat bij 't strand ook heel, maar dan ook heel veel zand komt kijken... inkoppertje, hè? Met zand is niets mis. Het ligt lekker, het speelt lekker, het zont lekker. Ga zo maar door.

Maar dan komt 't moment dat je naar huis gaat. Eenmaal thuis - of soms zelfs dagen later - blijkt 't dat je zo ongeveer 't halve strand mee terug hebt genomen. Dat was dan weer niét 't plan...

Ook Team Zandlaken - namelijk twee goede vrienden en een nog betere vriendin - hebben hier vaak last van ondervonden. Hoe vaak, vraag je? Dit hebben wij altijd zo snel mogelijk proberen te verdringen.

Gelukkig is dit niet meer langer nodig dankzij ons eigen ZandlakenNot your ordinary strandlaken!

Dankzij een speciale technologie en de twee lagen kun je op 't laken gaan zitten, liggen of staan, en valt al 't zand er doorheen, waarna 't ook niet meer naar boven komt!

En dat voor tot wel 5 mensen in totaal. Ons Zandlaken is namelijk 200 bij 200 cm groot - en bovendien verkrijgbaar in de kleuren blauw, roze en groen.

Thuiskomen van 't strand, zonder overal zand. Wie wil dat nou niet?!